- solid kompetanse gir trygge løsninger
Tips en venn Del på Facebook Utskriftsvennlig artikkel

BC feirer 30 år!

Image

Bomek Consulting a.s passerer 30 år den 30.12.2012.

 

BC har sitt utspring fra Bomek miljøet på Burøya i Bodø, og noen ingeniører og andre nøkkelpersoner derfra stod bak etableringen.


Julen 1982 ble brukt til å forberede etableringen og oppstarten av det nye selskapet, som ville ha sitt virksomhetsområde innenfor prosjektering i maskintekniske fagområder

Selskapet fikk en god start og fikk raskt oppdrag – i starten først innenfor den da voksende og spennende oljenæringen, men etter hvert også innenfor landbasert prosessindustri.

I årene deretter var virksomheten rettet mot disse bransjene, men etter noen år ble også prosjektering av tankanlegg og drivstofflagring en betydelig tilvekst.

BC er lokalisert med sitt kontor i Bodø hvor oppdragene utføres, men har i alle år hatt kunder spredt over hele landet.

 

Link til Historikk

 

Selskapet har hatt en jevn utvikling de siste årene og har hatt mange spennende oppdrag og blitt en solid og kompetent leverandør for våre kunder. Perioden vi er inne i er veldig positiv med gode markedsutsikter. Selskapet har etablert rammeavtaler med flere spennende kunder og er derfor inne i en positiv utvikling. Vi ser for oss en betydelig vekst de kommende årene og vi går derfor nå i gang med en større rekrutteringsrunde (se Karriere/Ledige stillinger).

 

Publisert: 21.12.2012

Ledig stilling

Se ledige stillinger»

Kontakt oss

Kontaktskjema»

Bomek Consulting • Kontoradresse: Tollbugata 9-11, Bodø • Tlf: 75 54 86 30 • Fax: 75 54 86 31
Postadresse: Postboks 453, 8001 Bodø • Email: firmapost@bomek-consulting.no • Orgnr: 859 982 212 MVA


Design og publiseringsløsning: mpDesign