- solid kompetanse gir trygge løsninger
Tips en venn Del på Facebook Utskriftsvennlig artikkel

På lag med Kværner Verdal

ImageBC har i en årrekke hatt rammeavtale med Aker Verdal – nå omdøpt til Kværner Verdal, der vi har utført engineering oppdrag for dem. Arbeidet har vært relatert til de oppgavene Verdal har hatt både på jacketer, dekkstrukturer, etc. for olje og gassindustrien, og nå også oppgaver inn mot vindkraft.

Oppdragene har vært gjennomført ved vårt kontor i Bodø med besøk i Verdal ved behov. Vi har hele tiden hatt en meget god kommunikasjon og forhold til Kværner Verdal og fått gode tilbakemeldinger på det vi har gjort for dem.
De siste par årene har Kværner Verdal vunnet mange kontrakter og dette har medført mange oppgaver for oss. Oppdragene for Kværner Verdal har vært av stor betydning for oss – både kapasitetsmessig og at vi også kan planlegge på en lengre horisont, samt at vi hele tiden kan drille vår “split location” modell.

I slutten av juni hadde vi besøk av representanter fra Kværner Verdal der de møtte våre ansatte som arbeider på deres prosjekter. Besøket var både nyttig og hyggelig for begge parter og de gav uttrykk for tilfredshet med samarbeidet.

(Bildet er brukt med tillatelse fra Aker Verdal).

Se link

 

Publisert: 01.07.2011

Ledig stilling

Se ledige stillinger»

Kontakt oss

Kontaktskjema»

Bomek Consulting • Kontoradresse: Tollbugata 9-11, Bodø • Tlf: 75 54 86 30 • Fax: 75 54 86 31
Postadresse: Postboks 453, 8001 Bodø • Email: firmapost@bomek-consulting.no • Orgnr: 859 982 212 MVA


Design og publiseringsløsning: mpDesign