- solid kompetanse gir trygge løsninger
Tips en venn Del på Facebook Utskriftsvennlig artikkel

Rammeavtale med Aker Solutions

Image

Lars Ivar Årskog, leder for Forretningsutvikling i Aker Solutions MMO Midt-Norge (t.v.) og Geir Samuelsen, daglig leder i BC

BC har inngått en rammeavtale med Aker Solutions a.s om leveranse av ingeniørtjenester inn mot vedlikeholds- og modifikasjonsmarkedet. Avtalen har en varighet på 4 år, med opsjoner på 2 år + 2 år. Avtalen er fremforhandlet av Trondheimskontoret, men gjelder for alle Aker Solutions kontorer i Norge.  De konkrete oppdragene knyttet til avtalen vil reguleres i spesifikke avrop som vil utarbeides fortløpende.

Ut fra langsiktigheten og omfanget i avtalen samt kompleksiteten i oppgavene vil den være et viktig steg for BC i den videre utviklingen av firmaet. Basert på de behov som tegner seg vil dette også bidra sterkt til et betydelig rekrutteringsbehov og vekst i firmaet.

Avtalen er også en formalisering og styrking av et eksisterende samarbeid som har vart over mange år mellom selskapene. Personell fra BC er da også for lengst engasjert i prosjekter på Leangen selv før avtalen var formalisert.

Aker Solutions uttrykker også at de er svært glade for at de nå har inngått denne avtalen etter å ha arbeidet med den over en tid, og de ser fram til et godt og langsiktig samarbeid. De ser dette som et ledd i styrkingen av sin satsning i nord og vil se dette i et langsiktig perspektiv.

 

Publisert: 24.09.2012

Ledig stilling

Se ledige stillinger»

Kontakt oss

Kontaktskjema»

Bomek Consulting • Kontoradresse: Tollbugata 9-11, Bodø • Tlf: 75 54 86 30 • Fax: 75 54 86 31
Postadresse: Postboks 453, 8001 Bodø • Email: firmapost@bomek-consulting.no • Orgnr: 859 982 212 MVA


Design og publiseringsløsning: mpDesign