- solid kompetanse gir trygge løsninger
Tips en venn Del på Facebook Utskriftsvennlig artikkel

Tankanlegg

Image

BC har over 25 års erfaring med engineering av tankanlegg for drivstoff, med tilhørende rørsystem og pumper for import, lagring og distribusjon.
Dette gjelder både nye anlegg og modifisering eller ombygging av eksisterende anlegg. Eldre tankanlegg har ofte behov for modernisering, tilpasning til ny produktfordeling og nye bruksmønstre.

BC har her vært leverandør direkte til byggherrene.
På slike oppdrag vil BC normalt gjennomføre forprosjekt, prosjektering, etablere anbudsunderlag, forestå anskaffelsesprosessen for kunden, utføre byggeoppfølging og igangsetting på vegne av kunden, samt levere sluttdokumentasjon for drift.

 

Anleggene består normalt av lagertanker, pumpestasjoner, kai for lossing av tankbåter og tankbilfylleplasser for videre distribusjon til flyplasser og bensinstasjoner. Enkelte oppdrag har også medført prosjektering av rørledninger over lange distanser over land med tilhørende pumpestasjoner

Størrelse av anleggene har variert fra relativt mindre anlegg til meget store anlegg med lagringskapasitet opptil 100.000 m3. Enkelte drivstofflagre er plassert i fjellanlegg med de utfordringer det gir.

Polar erfaring
BC har på dette området betydelig erfaring med arbeid i polare områder ved at det utført oppgradering og utskifting av en rekke anlegg på Svalbard, Jan Mayen, Bjørnøya og Hopen. Dette har gitt BC en svært verdifull erfaring med de utfordringer som arbeid i nordområdene utgjør.

Ledig stilling

Se ledige stillinger»

Kontakt oss

Kontaktskjema»

Bomek Consulting • Kontoradresse: Tollbugata 9-11, Bodø • Tlf: 75 54 86 30 • Fax: 75 54 86 31
Postadresse: Postboks 453, 8001 Bodø • Email: firmapost@bomek-consulting.no • Orgnr: 859 982 212 MVA


Design og publiseringsløsning: mpDesign